DavyJones opent deuren en brengt heerlijke visbeleving naar Hoofddorp

Voormalig restaurant De IJzerbar heeft een opmerkelijke transformatie ondergaan. Sinds afgelopen vrijdag verwelkomt een gloednieuw visrestaurant genaamd DavyJones zijn gasten, voor een verrukkelijke ervaring vol verse vis, comfortfood en gezonde snacks.
Visgerecht met friet Bron: HCNieuws

Ben je een liefhebber van de old school Fish ’n’ chips? Of kies je eerder voor een exotische Calamari? Je kunt bij DavyJones altijd rekenen op toegang tot de allerbeste en meest smakelijke vis. Het restaurant biedt diverse daghappen, boeiende weekspecials en heerlijke cocktails aan. En door hun netwerk binnen de visindustrie zorgen de mannen van het visrestaurant áltijd voor verse vis tegen scherpe prijzen. Een welkome toevoeging voor liefhebbers van culinaire verwennerij.

Wat DavyJones echt onderscheidt, zijn de kenmerken die het restaurant zo aantrekkelijk maken. Het is een plek waar comfortfood en heerlijke sangria samenkomen met gezonde gerechten en verse vangsten rechtstreeks van de grill. Hier wordt vis bereid op de juiste manier, waarbij de natuurlijke smaken behouden blijven.

Een ander voordeel is hun bezorgservice, zowel voor zakelijke als particuliere klanten. Of je nu een lunchmeeting hebt op kantoor of een gezellig diner thuis wilt organiseren, ze bezorgen de lekkerste visgerechten rechtstreeks bij je thuis of op kantoor.

Binnenkort zal DavyJones ook online bestellingen via grote platformen mogelijk maken, waardoor het nog gemakkelijker wordt om van hun heerlijke visgerechten te genieten.

DavyJones is gevestigd aan Kruisweg 959 in Hoofddorp en dagelijks geopend van 12.00 tot 21.00 uur.

 

Bron: HCNieuws